Web Design

Site de prezentare WordPress

 

Fie ca este vorba de un website de prezentare, un magazin on the web, un webpage pentru anunturi, index produse sau un blog pentru website ul tau, un website WordPress este alegerea ideala. Un site realizat pe platforma WordPress se poate realiza intr-o perioada scurta de timp, contine un Panou de administrare a continutului (puteti face modificari in site, fara cunostinte html), este tip Responsive (optimizat pentru mobil si tableta), este amazing pentru optimizare SEO sau integrare Social Media.

 

Web DesignRealizam webpage uri WordPress pentru orice tip de activitate: website pentru firme de constructii, website uri pentru firme de contabilitate, creare webpage anunturi, website agentie imobiliara, webpage agentie de turism, website uri medicale, magazin on the web, blog, and so on

 

Creare site WordPress Responsive

Site-urile realizate de noi, folosind platforma WordPress sunt optimizate pentru mobil/cell phone si tableta, sunt site-uri tip Responsive. Indiferent de dispozitivul de pe care accesati site-ul (telefon, tableta, PC, PC), acesta va fi afisat optim. Exemple de site-uri WordPress, realizate de noi.

Site WordPress cu Panou de administrare continut – CMS

Un site WordPress contine Panou de administrare, prin care puteti aduce modificari site-ului Dvs: Puteti edita/sterge/adauga pagini, categorii, produse, continut, stiri, evenimente, galerii foto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *